Jongeren die in armoede opgroeien een kans geven. Met geld en budgetcoaching, zodat ze zelf de tools krijgen om hun armoede op te lossen. Daar staan we voor. 

Ons pilotproject was dé bevestiging dat we op de goede weg zitten. Veertien jongeren die opbloeiden, mee konden doen en onmisbare lessen leerden over geld. Wil jij dit ook voor andere Rotterdamse jongeren mogelijk maken? Steun dan één van onze volgende projecten. Of allebei, mag natuurlijk ook.

Een volgend project op een middelbare school

Als een samenwerking bevalt, zet je ‘m voort toch? Wij wel! Na ons pilotproject volgt nu een nieuw zakgeldproject op dezelfde school. Hetzelfde principe, andere jongeren. Met jouw donatie kunnen we ook deze jongeren een jaar lang zakgeld geven. De rest regelen wij.

Steun dit Project

Een project met schoolgaande tienermoeders

Alsof meekomen in de klas nog niet moeilijk genoeg is als je opgroeit in armoede, hebben de tienermoeders in dit project ook nog eens de verantwoordelijkheid voor hun kindjes. Wij geven deze moeders leefgeld en budgetcoaching.

Steun dit Project

Zoveel mogelijk impact hebben: dat is ons doel. Elke euro die je doneert aan deze projecten gaat dan ook rechtstreeks naar de jongeren. Omdat al onze projecten anoniem zijn, geven wij geen details over de locatie van de school of gegevens over deelnemers.